syö & juo

rinneravintola romekievari

Iso-Syötteen Legendaarinen rinneravintola Romekievari on palvellut nälkäistä ja janoista rinnekansaa aina hiihtokeskuksen syntymästä lähtien. Ruokalistalta löydät maukkaat burgerit, pihvit, salaatit ja sopat sekä tietysti kullekin sopivat palanpainikkeet. Itsenäisyyspäivänä, uutena vuotena, hiihtolomalla ja pääsiäisenä Rompan menot jatkuvat elävän musiikin tahdissa pikkutunneille saakka. Muutoin ravintola on avoinna yhtä aikaa rinteiden kanssa. Tilauksesta saatavilla myös fondue-illat sekä muut erikoisateriat.

 

+358 44 202 3595

info@romekievari.fi

Romekievarintie 1
93280 Syöte

pärjänkievari

Pärjänkievarissa sijaitsevat kaksi ravintolaa Karpalo ja Legenda tarjoavat hyvää ruokaa ja monipuolista viihdettä. Ravintolat ovat avoinna syksyllä viikonloppuisin ja talvisesongin aikaan päivittäin.

RAVINTOLA KARPALO

Ruokaravintola Karpalo sijaitsee Vanhan Pärjänkievarin puolella. Karpalossa voit herkutella kuuluisilla Pärjän pizzoilla. Pärjänkievarin menu on uudistunut ja takuuvarmojen pizzojen lisäksi ruokalistalta löytyy mm. Poromiehen makkarat, Pärjän Retro sekä paahdettu pulled beef ciabatta.

RAVINTOLA LEGENDA

Päivisin Legenda toimii Karpalon tavoin ruokaravintolana, mutta iltaisin siellä on ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Karaokesta löytyy yli 1400 suomalaista ja ulkomaalaista laulua ikivihreistä klassikoista tämän päivän uusimpiin hitteihin. Tule ja testaa!

SyöteResort Pärjänkievari
Takarinteentie 4
93280 Syöte
+358 400 499 216
parjankievari@syoteresort.fi

TUNTURIPUB ISO-SYÖTE

Ruokaa, juomaa ja pubtunnelmaa yömyöhään saakka! Tunturi Pub Iso-Syöte sijaitsee Iso-Syötteen tunturin juurella, eturinteiden välittömässä läheisyydessä Tunturi Marketin rakennuksessa.

Aitoa pubtunnelmaa, hyvää, paikan päällä tuoreista aineksista valmistettua ruokaa ja juomaa aikuiseen makuun. Jos nälkä iskee myöhään illalla, keittiömme tarjoaa kauden käynnistyessä Iltamenun klo 21 alkaen pubin sulkemisaikaan saakka.

 

+358 440 838 668

tunturimarket@syote.fi

Romekievarintie 1

93280 Syöte

ravintola puro, pikku-syöte

Lounas aina arkisin klo 11-15
Katso poikkeavat aukioloajat tästä

Sulkeutumisaika vaihtelee sesongin mukaan. Tarvittaessa aukioloajat voitte tarkistaa numerosta 08 815 4000.

Buffetpöydästä löytää herkkuja sekä lounasaikaan, että sesonkina päivällisaikaan. Valikoima vaihtelee sesongeittain. Ravintola Puron A la Carte lista on käytössä sesonkiaikoina ja tapahtumissa. Ravintola Puro tarjoaa upean näköalan ja puitteet suurempienkin seurueiden tarpeisiin. Ravintolassa on A-oikeudet. Tervetuloa nauttimaan ystävälliseen ja lämpimään tunnelmaan.

Hotelli Pikku-Syöte

08 815 4000

Syötekeskuksentie 126

93280 Pikku-Syöte

TOKKA BAR, Pikku-Syöte

Tokka Bar on rento oleskelubaari Ravintola Puron välittömässä läheisyydessä. Tokka Barissa maistuu niin after ski kuin illanistujaisetkin hyvän musiikin merkeissä. Tokka palvelee asiakkaita pääasiassa tapahtumien ja yksityistilaisuuksien aikana.

 

Hotelli Pikku-Syöte

 08 815 4000

Syötekeskuksentie 126

93280 Pikku-Syöte

Central Cafe, Pikku-Syöte

Central Cafe sijaitsee hissien ala-asemalla ja palvelee asiakkaita rinteiden aukioloaikojen mukaan. Tarjolla on kahvilatuotteita ja kuumaa kaakaota.