iso-syöte

Säästät itsellesi aikaa rentoutumiseen ja hauskanpitoon valitsemalla seuraavaksi lomakohteeksesi Iso-Syötteen. Tunturialue sijaitsee puolentoista tunnin ajomatkan päässä Oulusta koilliseen, Helsingistäkin matkaa kertyy ainoastaan 750 km. Rinteisiin ja aktiviteettien pariin pääset suoraan näköalahuoneisto The Viewn ovelta.

Iso-Syötteen 17 rinnettä ja 8 hissiä tarjoavat todellisen talviparatiisin laskettelijoille ja lumilautailijoille. Nykyaikaisesta vuokraamosta löytyvät aina ajankohtaiset välineuutuudet ja ammattitaitoinen välinehuolto. Iso-Syötteen mainio hiihtokoulu tarjoaa viimeisimmät vinkit ja opit laskettelun saloihin.

Upeasta tunturiluonnosta pääsee nauttimaan myös muiden aktiviteettien parissa. 120 kilometrin latuverkosto kiertelee upean kauniissa Syötteen kansallispuistossa. Oiva tapa tutustua alueeseen on myös ottaa alleen lumikengät tai talvipolkupyörä, fatbike. Lomalla voit myös tutustua vaikkapa Syötteen luontokeskukseen tai käydä poro- husky- tai moottorikelkkasafarilla. Iso-Syötteen ravintoloista löydät valikoimaa pitsoista ja hampurilaisista ala carte herkkuihin.

rinteet

Iso-Syötteen 17 rinteestä jokainen löytää mieleisensä! Hissejä on yhteensä kahdeksan. Viisi ankkurihissiä sekä sompa-, naru- ja mattohissit. Naru- ja mattohissit ovat kaikille ilmaisia. Alle 7-vuotiaat laskevat Iso-Syötteellä ilmaiseksi.